Віктор БУГАЙЧУК: «Ми повинні дійти до кожного мешканця області, який потребує субсидій»

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук доручив соціальним службам області взяти на особливий контроль оформлення субсидій та компенсацій за житлово-комунальні послуги на Полтавщині.
Таке доручення голова ОДА дав, повернувшись із засідання Кабінету Міністрів України, на якому розглядалося питання підготовки до зимового періоду. «Ми мусимо дійти до кожного двору, до кожної квартири, – наголосив Віктор Бугайчук. – Люди, які потребують субсидій, можуть і не мати Інтернету, не заходитимуть на сайти ОДА чи управлінь соцзахисту, щоб дізнатися про те, на які компенсації мають право».
Також Віктор Бугайчук у черговий раз наголосив на необхідності провести утеплення житлових будинків, заготовити дрова чи інші види альтернативного палива, де є відповідні котельні, провести роботу із населенням приватного сектора, щоб відновили печі та грубки, провели перевірку димовентиляційних каналів, підготувалися до нелегкої зими.
Водночас голова ОДА наголосив: «Полтавщина готова до осінньо-зимового сезону, розроблені заходи з економії газу і можливе обмеження лімітів торкнеться перш за все окремих галузей промисловості. Населення газ матиме. Інша справа, що нині це – дорогий вид палива, і необхідно кожному зробити все можливе, щоб його споживання знизити без втрати комфортної температури в житловому чи побутовому приміщенні».

Юлія БИЛИНА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.