Неприступний “Геліос”

У  Комсомольську “Гірник-Спорт” у рамках 9-го туру зіграв матч з харківським “Геліосом”. Гості у цьому чемпіонаті стартували потужно, забиваючи суперникам у кожному матчі. В господарів були відсутні травмовані та дискваліфіковані Клімаков, Костюченко й Голядинець.
Уже на 6-й хвилині біля воріт “Геліоса” виник небезпечний момент, але Герасимець з вигідної позиції пробив вище перекладини. В одній з наступних атак хороша позиція для завершального удару була у найкращого бомбардира “гірників”, проте Кірієнко не влучив по м’ячу. На 18-й хвилині після навісу прицільно пробиває головою Корольков. Воротар ледь дістає “шкіряного”, який потім влучив у стійку воріт і повернувся в поле. Підопічні Єсина відповідають теж гостро, і вже поперечина рятує ворота Ситникова. Суперники діють відкрито і на зустрічних курсах.
На початку другого тайму з далекої відстані пробивають гості, й “смугастий” знову влучає у поперечину наших воріт. На 64-й хвилині вже супершанс має Кірієнко. Після навісу з лівого флангу Ігор впритул бив головою, м’яч пролетів поруч зі стійкою. Наприкінці зустрічі темп знизився. Матч так і закінчився – 0:0. Перша безгольова нічия у сезоні для обох команд.
Після завершення зустрічі тренер нашої команди Юрій Сак зазначив, що результат справедливий. Після поразки (0:4) у минулому турі психологічно команді було важко, але гравці налаштувалися на поєдинок.
Кольори нашої команди захищали: Ситников, Чмеленко, Герасимець (Лозовий, 84), Чеботаєв (Шульц, 88), Александров (Андрієвський, 58), Дячук, Моісеєнко, Кірієнко, Корольков (Приходной, 81), Лугачов, Нелін.
Наступний матч наші земляки зіграють у середу, 1 жовтня, на виїзді з МФК “Олександрія”.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.