“Іллічівець” – “Ворскла” – 0:1

У  Дніпропетровську на стадіоні “Метеор” футболісти полтавської “Ворскли” зіграли перший матч 1/8 фіналу розіграшу Кубка України з маріупольським “Іллічівцем”. Василь Сачко виставив на гру свій найсильніший склад. Команди розпочали поєдинок дуже обережно. Перший небезпечний момент трапився на 8-й хвилині, коли Ковпак з розвороту пробивав по воротах суперника у дальній кут. “Шкіряний” пролетів поруч зі стійкою. Підопічні Павлова відповіли ударами Гриня та Мішньова. На 12-й хвилині під час боротьби у штрафному майданчику захисник “іллічівців” порушив правила проти Ковпака,
і арбітр призначив пенальті. Олександр чітко відправив м’яч у нижній кут воріт – 0:1. Через п’ять хвилин після грубої помилки гостей у центрі поля Гринь вийшов віч-на-віч з Богушем, але наш воротар зіграв блискуче, ліквідувавши загрозу.
Наприкінці тайму з лінії штрафного майданчика небезпечно пробивав Тотовицький. Богуш врятував свою команду.
Друга половина гри розпочалася у повільному темпі, матч скоріше нагадував тренувальний поєдинок. Номінальні господарі намагалися рахунок зрівняти. Вони частіше володіли м’ячем і грали першим номером. Полтавці свідомо віддали ініціативу і намагалися пройти до воріт “Іллічівця” за рахунок контратак. У підсумку матч так і закінчився – 0:1.
Переможець цієї пари визначається за підсумком двох матчів. Поєдинок-відповідь пройде у Полтаві наприкінці жовтня.
У звітній грі за наших земляків грали: Богуш, Скляр, Є.Ткачук, Даллку, Сапай, Чеснаков (Дедечко, 46), А.Ткачук, Турсунов (Кривошеєнко, 76), Бараннік (Громов, 62), Янузі, Ковпак.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.