Євростандарти крюківських вагонобудівників

Крюківський вагонобудівний завод – не новачок на європейському ринку залізничного транспорту. Упродовж останніх 12 років підприємство є незмінним учасником Міжнародної спеціалізованої виставки “Інно Транс”, яка проходить у столиці Німеччини Берліні та вважається найбільшим у світі ярмарком передових технологій.
Цьогорічний форум відбувається напередодні професійного свята українських машинобудівників. У міжнародній зустрічі бере участь делегація ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” на чолі з головою наглядової ради Володимиром Приходьком. Крюківські вагонобудівники представляють на престижному форумі свою нову техніку в галузі рейкового транспорту, вантажного і пасажирського вагонобудування та метро вагонобудування. Серед новинок від КВБЗ зокрема й України взагалі там представлено сучасний приміський дизель-поїзд, який уже успішно пройшов кілька видів випробувань на різній місцевості.
А минулого року увага багатьох учасників виставки була прикута до двосистемного міжрегіонального швидкісного електропоїзда КВБЗ. Експерти визнали, що на ринку цього транспорту з’явився ще один гідний виробник.
Виставка “Інно Транс” є майданчиком огляду для фірм-виробників і потенційних замовників пасажирського та вантажного транспорту з усіх куточків світу. Вона покликана допомогти управлінням, фахівцям у галузі транспорту з різних країн налагодити діалог один з одним. Задля цього у рамках заходу заплановано зустрічі, переговори, виступи, саміт на рівні керівників залізниць, організований з ініціативи приймаючої сторони. Зокрема найбільш актуальними темами на форумі стануть “Структура рейкового транспорту”, “Громадський транспорт”, “Інтер’єр”, “Будівництво тунелів”.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.