Знову “суха” нічия

У  сьомому турі футбольний клуб “Полтава” приймав чернігівську “Десну”. Наші земляки до звітного поєдинку мали чи не найгірший показник у лізі по забитих м’ячах – лише три за шість зіграних поєдинків. Але й пропустили найменше за всіх – лише два голи. По завершенні зустрічі у статистиці так нічого і не змінилося.
З початку матчу футболісти не відсиджувалися в обороні. Суперники намагалися швидко проходити центр поля, використовувати фланги і бити по воротах. Перший небезпечний момент виник уже на 6-й хвилині. Після неузгодженності захисників “Десни” гості могли їх покарати, але свій шанс не використали. Полтавці відповіли серією кутових, проте також безрезультатно. А на 24-й хвилині мали відзначитися підопічні Близнюка. Після чергового стандарту й удару головою м’яч пролетів поруч зі стійкою. Згодом “чорно-білі” додали у швидкості, заволоділи ініціативою, організовували стрімкі атаки по флангах. А от завершального влучного удару бракувало. Та й оборона “Десни” діяла безпомилково, а при першій нагоді команда Рябоконя гостро контратакувала.
На початку другої 45-хвилинки господарі виконували небезпечний штрафний, але “шкіряний” вкотре розминувся із воротами. Малюнок гри не змінився. “Полтава” атакує, гості надійно захищаються і ведуть гру на контратаках. Наш тренер знову вдається до ротації – міняє атакувальну ланку. Та все ж у діях полтавців так і не спостерігалося якихось конструктивних і нестандартних ходів. Переважно все зводилося до банальних навісів, які майже нейтралізували захисники “Десни”. Більше того, чернігівці навіть могли вирвати перемогу, після помилки “чорно-білих” у захисті гравець суперника пробивав з вигідної позиції, але також у ціль не влучив. У підсумку – 0:0. Полтавці втретє поспіль завершують матч з таким рахунком.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Соломка (Шевчук, 41), Коркішко (Семчук, 74), Турчанов, Зозуля, Фомич (Бондаренко, 62), Кравченко (Коваленко, 46), Зеленевич, Парамонов, Лісовий, Бутенін.
Наступний матч наші земляки зіграють у неділю, 14 вересня, у Харкові з місцевим “Геліосом”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.