Допомога сім’ям полеглих

Більше 20 тисяч гривень, зібраних мистецькими колективами Полтави під час масових заходів до Дня Незалежності України, передали родинам двох військовослужбовців із Полтави, котрі загинули на Сході України, боронивши цілісність і суверенітет нашої держави.
Голова облдержадміністрації Віктор Бугайчук зустрівся з рідними Сергія Лимаря, який загинув 21 серпня під час артилерійського обстрілу в Донецькій області.  Він передав понад 10 тисяч гривень, зібраних громадськістю Полтави та пообіцяв за бюджетні кошти впорядкувати могилу Сергія.
Керівник області  зустрівся з Іриною Чепігою – дружиною Миколи Чепіги, полеглого бійця добровольчого батальйону “Айдар”, який загинув 17 червня на околиці Луганська. Віктор Бугайчук висловив співчуття родині та передав таку ж суму коштів від небайдужих громадян. Полтавські митці передали у подарунок молодшій доньці загиблого захисника Вітчизни вишиванку та український віночок.
Вдова захисника Вітчизни попросила посприяти встановити пам’ятну дошку на будівлі школи, де навчався Микола Чепіга. Віктор Бугайчук пообіцяв це зробити за бюджетні кошти.
Керівник області переконаний, що Полтавщина має пам’ятати своїх Героїв. Важливо займатися патріотичним вихованням саме на прикладі такої самовідданої любові до рідного краю, яку плекали полеглі воїни. Обов’язок кожної установи області, кожного полтавця оточити турботою сім’ї загиблих захисників Вітчизни.
Як повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, голова облдержадміністрації дав доручення відповідним службам підготувати розпорядження про вшанування пам’яті захисників Вітчизни, які загинули в зоні АТО.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.