“Сталь” Д – “Полтава” – 0:0

У черговому турі чемпіонату України з футболу в першій лізі ФК “Полтава” грав на виїзді із дніпродзержинською “Сталлю”. Раніше ці клуби протистояли один одному в другій лізі, зберігаючи паритет, хоча полтавці ще жодного разу не святкували перемогу на полі суперника. І ось перша очна дуель після підвищення у класі.
Матч розпочався з атак господарів, але відмінно діяв у воротах Кучинський. “Чорно-білі” пішли в рішучу контратаку на 12-й хвилині. Фомич після розіграшу кутового не влучив у ціль. Далі ледь не “привіз” м’яч у власні ворота наш голкіпер, який вибив “шкіряного” прямо на противника, і гравець “Сталі” пробивав у порожні ворота, але, на щастя, Кучинський все ж таки встиг повернутися у “рамку” і парирувати удар. Наприкінці тайму дніпродзержинці кілька разів сильно, але неточно пробивали по воротах “Полтави”. Після перерви господарі продовжували володіти ігровою перевагою. При першій нагоді вони знову спрямовували м’яч у штрафний майданчик гостей. Наші земляки у захисті грали холоднокровно, а при першій-ліпшій нагоді намагалися провести контратаку. Одна з них могла завершитися результативно, але не пощастило. У підсумку – 0:0.
Кольори нашої команди захищали: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Коваленко (Кравченко, 46), Турчанов, Лісовий, Зеленевич (Семчук, 89), Соломка (Коркішко, 89), Насібулін (Боровець, 34), Фомич.
Наступний матч ФК “Полтава” зіграє у суботу, 6 вересня, на власному стадіоні з чернігівською “Десною”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.