Розгромили аутсайдера

Матч 6-го туру футболісти кременчуцького “Кременя” згідно з календарем знову проводили вдома. Цього разу до наддніпрянського міста завітав один з аутсайдерів ліги – білоцерківський ФК “Арсенал-Київщина”.
Господарі одразу захопили ігрову та територіальну перевагу. Перший гольовий момент виявився результативним. На 11-й хвилині Ченбай із хорошої позиції пробив по воротах, воротар м’яч відбив. Першим на добивання встиг Степанчук, але його удар заблокували. І лише після третьої спроби “шкіряний” опинився у сітці. Відзначився Іванов – 1:0. Згодом наші земляки забивають другий м’яч. Степанчук пройшов по правому флангу, зробив пас Апришку, а той, загостривши ситуацію, прострілив у центр штрафного майданчика. У потрібному місці опинився Ченбай – 2:0. За пару хвилин партнери вивели на гольову позицію вже Степанчука. Сергій пробив, але воротар неймовірним чином врятував ситуацію. Після кутового з відстані трьох метрів від воріт головою пробивав Буличов – невлучно. Ще один шанс був на 33-й хвилині. Степанчук вивів Іванова сам на сам з голкіпером гостей, і знову надійно зіграв воротар. Гравці ФК “Арсенал-Київщина” хоча майже і не атакували, проте м’яч у ворота “Кременя” таки відправили. Відбулося це, правда, після того, як арбітр зафіксував положення поза грою. У другому таймі небезпечних моментів було обмаль. Господарі збавили оберти. На 61-й хвилині гості могли скоротити рахунок, але захист наших земляків зміг впоратися з небезпекою біля власних воріт. Згодом виникла ще одна “пожежа” у штрафному майданчику кременчужан. Цього разу відмінно зіграв наш воротар. На 74-й хвилині білоцерківці знову забивають. Суддя фіксує офсайд. А за п’ять хвилин до закінчення відзначився герой матчу Степанчук, красиво і влучно пробивши під стійку воріт – 3:0. “Кремінь” перемагає і продовжує боротьбу за лідерство у другій лізі.
Після матчу головний тренер нашої команди Сергій Свистун зазначив, що у другому таймі футболісти виглядали дещо втомленими через щільний графік виступів. Також наставник чекав більшого на полі від гравців, які вийшли на заміну. Але тут, можливо, дається взнаки відсутність ігрової практики. Результатом та окремими моментами Сергій Свистун залишився задоволеним, але є ще і проблеми, над вирішенням яких, на його думку, треба працювати.
Наступний матч кременчуцький “Кремінь” зіграє у суботу, 6 вересня, у Херсоні з місцевим “Кристалом”.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.