Тернопільський реванш

Полтавській “Ворсклі” у боротьбі за престижний трофей знову довелося їхати до Тернополя. Уболівальники ще пам’ятають сумну поразку своїх улюбленців у минулому розіграші від друголігового ФК “Тернопіль”. Цього ж разу підопічні Василя Сачка зустрічалися із місцевою “Нивою”, яка зараз переживає не найкращі фінансові часи. І все ж хвилювання було, тим більше, що господарі вже на другій хвилині матчу відкрили рахунок – 1:0. Цей гол додав завзятості полтавцям, і далі забивали лише вони. Не минуло і семи хвилин, як Чеснаков після стандарту встановив рівновагу – 1:1. У середині тайму дебютний м’яч за новий клуб забив Андрій Ткачук – 1:2. За кілька хвилин до перерви відзначився Янузі – 1:3. У другому таймі Сачко замінив його на молодого нападника Січкарука. І незабаром “привіт” своїй колишній команді передав Пердута. Йому вдалося обіграти кількох суперників і зробити хороший пас на Ковпака. Той не схибив. Це також його перший гол за “Ворсклу” – 1:4. Далі “зелено-білі” почали дозволяти і тернополянам атакувати, але до ударів по воротах Богуша справа не доходила. Наприкінці зустрічі фінальну крапку поставив Громов, який вийшов віч-на-віч із голкіпером “Ниви” і холоднокровно пробив повз нього – 1:5.
На післяматчевій прес-конференції Василь Сачко зазначив, що спочатку “ворскляни” у своїх діях допускали багато неузгодженостей і сумбуру, але врешті зуміли зібратися і стали повністю контролювати хід подій на полі та відповідально відпрацювали до кінця поєдинку.
У звітному матчі за наших земляків грали: Богуш, Романчук (Сапай, 71), Турсунов (Кривошеєнко, 61), Пердута, Ковпак, Є.Ткачук, Чеснаков, Янузі (Січкарук, 46), А.Ткачук, Громов, Скляр.
У наступному раунді змагань “Ворскла” поміряється силами із маріупольським “Іллічівцем”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.