Правоохоронці на передовій

Працівники міліції Кременчука вже здійснили чотири ротації в зону АТО. Дехто з них побував на Донбасі вже кілька разів. Днями десятеро кременчуцьких міліціонерів отримали подяки від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Їх відзначено за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу, відвагу та наполегливість.
– Міліція Кременчука сумлінно ставиться до виконання своїх обов’язків, наголосив начальник Кременчуцького міськуправління УМВС України в Полтавській області Денис Захарченко під час вручення відзнак колегам. – Водночас, повернувшись додому, правоохоронці не втрачають пильності. Вони мають намір перевірити у Кременчуці орендовані квартири й будинки з тим, щоб вирахувати незареєстрованих переселенців, серед яких можуть бути диверсанти.
Допоки у місті зареєстровано близько 700 переселенців, але, на думку Дениса Захарченка, це далеко не повний перелік.
– Насправді кількість переселенців значно більша, – переконаний він. – Тому ми перевіримо всі орендовані квартири, будинки, бази відпочинку. Переглядатимемо в людей документи, обстежуватимемо приміщення на предмет зберігання зброї чи наркотиків. Почнемо перевірку з орендарів та наймачів квартир, списки вже складено.
Денис Захарченко зазначив, що в деяких містах України зафіксовані спалахи тероризму. А тому насамперед правоохоронці шукатимуть диверсантів і вербувальників. Паралельно з цим міліція встановлюватиме особи всіх приїжджих мешканців із Донецької та Луганської областей.
– Я допускаю, що деякі люди “осідають” і готуються до тривалої війни з нами, – висловив припущення Денис Захарченко. – Вони біжать зі Сходу, як миші, й можуть розповзтися в усі регіони нашої країни. Я прошу городян бути пильними й повідомляти органи міліції з приводу будь-яких сепаратистських висловлювань, закликів чи дій, які можуть спричинити терористичні акти.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.