Перли світової класики

Концерт полтавських музикантів Антона Скакуна та Тетяни Пащенко відбувся у Полтавському художньому музеї імені Миколи Ярошенка. Вперше у спільному дуеті скрипаль та піаністка виконали музичні твори всесвітньо відомих композиторів.
– Грати з Антоном – велике задоволення. Він тонко відчуває скрипку. Дует багато в чому вдався завдяки спільному підходу до музики та пошуку в творах неповторного звучання, – розповіла після концерту піаністка Тетяна Пащенко.
Концерт скрипаль розпочав самостійно, виконавши кілька класичних мелодій. Згодом до Антона Скакуна долучилася піаністка, з якою вони підготували півторагодинну програму.
– Тетяна Пащенко стала для мене справжнім відкриттям. Про неї мені розповіла мама, музичному смаку якої я довіряю на сто відсотків. Мама, як завжди, права: сьогоднішній дует – справжня віха на моєму творчому шляху, – поділився враженнями скрипаль.
Охочих насолодитися грою талановитих музикантів виявилося чимало. Після виступу глядачі не поспішали розходитися: фотографувалися з виконавцями, висловлювали їм щирі слова вдячності.

Світлана БОРИСЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.