Затримано групу торговців зброєю

На Полтавщині в результаті спільної спецоперації СБУ та УМВС викрили й припинили злочинну діяльність групи осіб, які незаконно зберігали та реалізовували зброю і бойові припаси.
Під час обшуків помешкань трьох зловмисників виявлено та вилучено більше 20 пістолетів різної модифікації, 4 пістолети-ракетниці “Корнет ПРС” калібру 26 мм, карабін “Brawning”, 5 автоматів “АКС-74”, кулемет Дегтярьова, кулемет МГ-34. Крім цього, виявлено понад 8 тисяч бойових набоїв різного калібру. Встановлено, що зловмисники реалізовували зброю та боєприпаси через кур’єрську поштову службу.
За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Вилучену зброю направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області для експертного дослідження.
Затримані перебувають під вартою і дають свідчення про походження виявлених засобів ураження, шляхи реалізації та пересилання зброї, а також її подальшого застосування.

Прес-група УСБУ
в Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.