Безпрограшна серія триває

Нарешті й до Комсомольська завітав великий футбол. Після двох стартових перемог на виїзді футболісти “Гірника-Спорту” провели дебютний поєдинок у першій лізі на рідному стадіоні. На матч прийшло майже дві тисячі вболівальників – набагато більше у порівнянні з минулим сезоном. От тільки третю перемогу поспіль господарям відсвяткувати не вдалося.
До стартового складу підопічних Ігоря Жабченка після травми повернувся Моісеєнко, а також дебютував Лугачов, який перейшов із ФК “Полтава”. На 29-й хвилині рахунок відкрив найкращий бомбардир команди “Гірник-Спорт” Кірієнко – 1:0. До перерви обидві команди мали ще шанси, щоб відзначитися, але забити не вдалося. У другій половині зустрічі “Зірка”, яка, до речі, у цьому сезоні має мету вийти до Прем’єр-ліги, значно додала. Команда Анатолія Бузника заволоділа ініціативою і згодом зрівняла рахунок. На 56-й хвилині воротар господарів Ситников вперше дістав м’яч із сітки власних воріт у цьому сезоні – 1:1. Згодом гості могли вийти вперед, але комсомольчан виручила стійка воріт. До фінального свистка рахунок так і не змінився. У підсумку – нічия. Наші земляки продовжили свою безпрограшну серію (21 матч).
На післяматчевій прес-конференції Ігор Жабченко зазначив, що його команда перший тайм зіграла на належному рівні, а в другій 45-хвилинці віддала ініціативу в центрі поля, що й вплинуло на подальший малюнок гри.
Наступний матч “Гірник-Спорт” проведе у п’ятницю, 15 серпня, у Києві з “Динамо-2”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.