Переможні останні хвилини

У  черговому турі чемпіонату України з футболу в першій лізі ФК “Полтава” вдома приймав київське “Динамо-2”. Вже на старті поєдинку гості могли відкрити рахунок. Кілька нагод змарнував Хобленко, який ще у минулому чемпіонаті грав за “біло-чорних”. Полтавці також намагалися не пасти задніх. Насібулін обіграв кількох захисників киян, увірвався у штрафний майданчик, але з гострого кута у ворота не влучив. В одному з епізодів відмінно зіграв воротар “Полтави” Кучинський, коли у стрибку відбив удар противника з близької відстані. Такі своєрідні гойдалки тривали і надалі. Нагод, щоб відзначитися, у команд вистачало, глядачі не нудьгували, але голів не бачили. Після перерви мав забивати Фомич. На 72-й хвилині нашим землякам відверто пощастило. М’яч лише якимось дивом не опинився у сітці воріт після кількох ударів “динамівців”. А розв’язка настала за лічені хвилини до фінального свистка. Насібулін приніс першу перемогу полтавцям.
До речі, на 54-й хвилині матчу в складі нашої команди дебютував чемпіон Європи серед юнаків, екс-“динамівець”, нападник Дмитро Коркішко, який останнім часом виступав у Білорусі.
На післяматчевій прес-конференції асистент головного тренера ФК “Полтава” Ігор Лучкевич зазначив, що йому зміст гри не сподобався, команді інколи просто щастило. Дещо нервували захисники, і це передалося іншим гравцям. А з позитивного – те, що футболісти грали до останньої хвилини.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Бондаренко, Гірський (Коркішко, 54), Турчанов, Боровець (Парамонов, 87), Зеленевич, Соломка (Коваленко, 32), Насібулін (Семчук, 90+4), Фомич.
Наступний матч ФК “Полтава” зіграє у суботу, 16 серпня, у Чернівцях із місцевою “Буковиною”.

Василь БОЙКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.