Чиста вода, щоб минала біда

Уже вкотре у межах інформаційно-просвітницького проекту “Єдина країна”, започаткованого департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, дружна вірменська громада Полтавщини передає гуманітарну допомогу нашим військовим на Сході України.
Голова громадської організації “Урарту” Геннадій Агаджанян наголосив, що вірмени нашого краю вирішили раз на місяць надсилати продукти харчування солдатам Полтавського батальйону. “Адже це наша країна, тому допомагати військовим – святий обов’язок. Ми – за єдину Україну, за її соборність та євроінтеграцію”.
“Доки наші силовики захищають країну, ми повинні їх всіляко підтримувати. Краще допомагати своїй армії, щоб потім не годувати чужу”, – говорить представник вірменської громади в Полтавській області Симбад Гарібян.
Цього разу гуманітарна допомога від вірменської громадської організації “Урарту” – це переважно продукти харчування, зокрема крупи, макарони, хлібобулочні вироби, солодощі, кавуни, помідори, огірки та багато бутильованої води. Адже, як зазначив активіст ГО “Полтавський автомайдан” Володимир Савченко, на сьогодні, у таку спеку, для військовослужбовців найголовніше – вода.
Гуманітарну допомогу солдатам відвезуть активісти ГО “Полтавський автомайдан”. Голова об’єднання Андрій Баранов розповів, що регулярно двічі на тиждень вони бувають у зоні АТО й спілкуються із захисниками Вітчизни. Він наголосив, що тил та фронт мають об’єднатися для того, щоб знищити тероризм та відновити мир в країні. “Загалом, – говорить Андрій Баранов, – бойовий дух української армії – високий. І це – завдячуючи ще й тим небайдужим, хто надсилає гуманітарну допомогу, зокрема й вірменській громаді нашого краю”.

Оксана БІЛЕНЬКА
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.