Засмутили господарів

В  Охтирці Сумської області гравці ФК “Гірник-Спорт” здобули другу перемогу в чемпіонаті, до речі, знову на виїзді. Цього разу вони розгромили старожила першої ліги – місцевий “Нафтовик”. Це дев’ята поспіль перемога на виїзді, також “Гірник-Спорт” не програє вже протягом 20-ти матчів.
Команди почали поєдинок активно і без розвідки. Спочатку гості ледь не забили гол у власні ворота. Ситников вибивав м’яч, але влучив у суперника, і “шкіряний” чудом не потрапив
до сітки воріт. У середині тайму через спеку футболісти дещо знизили темп, але небезпечні моменти продовжували виникати. Наприкінці 45-хвилинки комсомольчани результативно використали дві помилки господарів. Спочатку Андрієвський реалізував вихід сам на сам з воротарем “Нафтовика” (це його другий поспіль забитий м’яч), а через кілька хвилин відзначився найкращий бомбардир команди Кірієнко.
У другому таймі господарі так і не створили проблем гостям, натомість знову забили “гірники”. На 67-й хвилині Герасимець поставив переможну крапку – 0:3. Наші земляки вийшли в лідери, при цьому вони не пропустили жодного м’яча.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Чеботаєв, Нелін, Костюченко, Шульц, Лозовий (Дячук, 73), Новиков, Корольков, Герасимець (Алексанов, 82), Андрієвський (Александров, 84), Кірієнко (Клімаков, 88).
Наступний матч “Гірник-Спорт” проведе у неділю, 10 серпня, у Комсомольську з кіровоградською “Зіркою”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.