Досвід здобувається на футбольних аренах

У  Кіровограді офіційно відкривали новий сезон оновленим стадіоном. Тож зрозуміло, що господарі намагалися здобути перемогу в рідних стінах. У першому турі змагань як “Зірка”, так і “Полтава” зазнали поразок. Цілком зрозуміло, що у звітному матчі у них було чимале бажання покращити своє турнірне становище. Перед поєдинком кожен з клубів дозаявив по одному футболісту. Кіровоградці – нападника Андрія Бацулу (виступав у “Кремені” та “Ворсклі”), а склад “Полтави” поповнив захисник Тарас Бондаренко, який раніше грав за дубль запорізького “Металурга”.
“Зірка” розпочала дуже активно і забила м’яч суперникам уже на 12-й хвилині. Після удару зі штрафного Кучинський м’яч парирував, але першим на добиванні був екс-форвард полтавської “Ворскли” Чічіков. Наші земляки відігралися ще у першому таймі. Після розіграшу штрафного забив Фомич. Далі обидві команди мали нагоди змінити рахунок. Особливо близькими до цього були кіровоградці, але полтавцям пощастило втримати рахунок і здобути своє перше очко у новому сезоні.
На післяматчевій прес-конференції асистент головного тренера ФК “Полтава” Ігор Лучкевич зазначив, що молодим гравцям ще не вистачає досвіду, але наші футболісти виконали настанови тренерів. Пошук виконавців на перспективу триває.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Бутенін, Лісовий (Боровець, 72), Зеленевич (Семчук, 90+5), Коваленко, Фомич, Зозуля (Манджгаладзе, 80), Турчанов, Соломка (Шевчук, 69), Насібулін, Бондаренко.
Наступний матч наші футболісти зіграють у суботу,
9 серпня, у Полтаві з “Динамо-2”.

Олексій КЛИМЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.