Переселенці із східних областей потребують допомоги

Шановні полтавці! Дякуємо всім, хто відгукнувся і надав та продовжує надавати допомогу переселенцям із східних регіонів України. Завдяки вашій безкорисливості та небайдужості більше тисячі сімей знайшли другу домівку в нашому регіоні, почули теплі слова розради та отримали товари першої необхідності у скрутний для них час. Втім проблеми переселенців не втрачають актуальності. У родин біженців, особливо для їхніх дітей, гостра потреба в таких речах.
Дитячі товари та провіант: соска-пустушка, пляшечка для годування, дитяча олійка для тіла, одноразові пелюшки 60х90, підгузки для будь-якого віку, чашка-невиливайка, питна вода, макаронні вироби, крупи, чай, цукор, дитяче харчування сухе, каші, суміші, галетне печиво для дітей, олія. Речі, гігієнічні засоби: дитячі іграшки, антимоскітні засоби для дітей, посуд (каструлі, сковорідки, тарілки, виделки, ложки, чашки), шампуні (для дорослих та дітей), дитяче мило, дитячий пральний порошок, зубні пасти та щітки, інші гігієнічні засоби. Медикаменти: барбовал, корвалмент, валокордин, корвалол, анальгін, спазмалгон, аскофен, цитрамон, таблетки від різних видів алергічних реакцій, каплі від отиту, активоване вугілля, левоміцетин, антисептик для дезінфекції, дитячі таблетки від алергії, йод, перекис водню, бинт та вата (нестерильні), таблетки від болю в горлі та кашлю, засоби від грипу та застуди (для загального вжитку, які відпускаються без рецепту), дитячі сиропи від кашлю.
Для організації дозвілля дітей переселенців на час робити волонтерів із дорослими (підбір місця тимчасового проживання, провізії на  перший час, підбору речей першої необхідності та  речей для дітей) і для  роботи з дітьми в таборах є потреба в таких канцелярських товарах: кольорові олівці, фломастери, маркери, набір ручок синіх, фарба для малювання (гуаш), пензлики для малювання фарбою, пластилін, звичайний білий та кольоровий папір, кольоровий та білий картон, ножиці для вирізання, крейда для малювання на папері та асфальті, клейонка (під малюнки з фарби), фліпчарт (папір), глина для ліплення (волога в пакетах), мішковина звичайна (не мішки), набір з кольорових атласних стрічок (шириною 1 см), прості олівці, клей-олівець, різнокольорові ґудзики для декору, різнокольорові нитки, бісер, бусинки.
Допомогу збирають в адмінбудівлі, що в Полтаві по вул. Жовтневій,
45, к. 131. Контакти: (099) 481-01-34, (067) 747-71-85, Олена.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.