“Гаряча лінія” обласного контактного центру

Полтавський обласний контактний центр повідомляє, що для отримання інформації щодо тимчасового перебування та поселення в Полтавській області, вирішення соціальних питань, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних і шкільних навчальних закладах, працевлаштування, контактних даних органів соціального захисту, відновлення втрачених документів тощо громадяни, які приїхали з АР Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей, можуть звертатися цілодобово за телефоном “гарячої лінії” обласного контактного центру.
Всіх жителів названих регіонів, які уже перебувають на території Полтавської області, просимо повідомити про своє місце проживання та зареєструватися за безкоштовним телефоном 0-800-502-230.
До відома жителів Полтавської області!
Полтавським обласним контактним центром формується база тимчасового житла за рахунок пропозицій громадян.
Звертаємося до всіх небайдужих мешканців Полтави та інших населених пунктів нашої області з проханням надати допомогу для переселенців із АР Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей щодо їх тимчасового поселення в будинках, квартирах чи окремих кімнатах. Також приймаються пропозиції щодо надання гуманітарної добровільної допомоги у вигляді одягу, речей, харчування.
Усі, хто має можливість надати посильну допомогу, можуть звертатися за телефоном контактного центру: 0-800-502-230.

Полтавський обласний контактний центр.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.