Майданчик для співробітництва

За “круглим столом” у Полтавській торгово-промисловій палаті підприємці, економісти, представники промислових підприємств різних галузей та журналісти обговорили нагальні питання входження України до зони вільної торгівлі з країнами Європи, підвищення конкурентоздатності вітчизняної продукції, діяльності українського бізнесу на зовнішніх та внутрішньому ринках.
Президент Полтавської торгово-промислової палати Володимир Олійник наголосив на тому, що майже 20 років ця установа сприяє підприємницькій діяльності.
“Палата є містком між бізнесом і владою. Твердо входимо в десятку провідних в Україні, а від бізнесу очікуємо якісної роботи”, – наголосив він.
ПТПП проводить безкоштовні консультації, семінари для колег з усієї України, зазначив віце-президент ПТПП Олександр Дуднік.
На зібранні констатувалося, що останнім часом підприємства нашої області стали більше експортувати до європейських країн кондитерських виробів, шоколаду, олії, круп завдяки зниженню митних платежів, повідомив начальник відділу ПТПП Валерій Гамов.
Учасники засідання за “круглим столом” також розглянули інформаційну складову успішної зовнішньоекономічної діяльності Полтавщини.

Олена ЛУКАШ
Студентка-практикантка факультету філології та журналістики ПНПУ
ім. В.Г. Короленка

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.