Затримали на гарячому…

Оперативники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Полтавській області затримали організовану злочинну групу, яка скоювала розбійні напади. Зловмисників “накрили”, коли ті на легковому автомобілі “Audi” прибули до місця чергового запланованого злочину. Троє чоловіків у масках із прорізами для очей та зброєю проникли в житло 35-річної жінки, щоб пограбувати її, повідомив начальник ВЗГ УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв. Міліціонери влаштували засідку і затримали розбійників на гарячому.
У них вилучили пістолет “ТТ” з набоями, пістолет-кулемет “Скорпіон” з глушником та набоями, гранату “РГД-5” із запалом, мисливський ніж, наручники, камуфляжний одяг, маски-балаклави. При огляді автомобіля правоохоронці вилучили ще два пістолети з набоями, ніж, рукавиці.
Усі троє затриманих – мешканці Полтави. Двом – по 44 роки, третьому – 37. Наймолодший учасник групи раніше мав судимість. Усім затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 ККУ (розбій). Санкція – від 7 до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.
Уже встановлено причетність зловмисників до пограбування, яке сталося в обласному центрі 10 червня. Правоохоронці перевіряють причетність затриманої групи до інших злочинів із “подібним почерком” в інших регіонах України.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.