Лист № 4620

Якщо залишилася віра
Доброго дня, “Зустріч”! Завжди думала, що такий метод знайомства – не для мене, але…
Хочу звернутися до чоловіка, який пройшов складне випробування цим життям, але ще має сили, аби триматися й вірити в добро. Як би тяжко нам не було, але ж ми вистояли…
Про себе: 44 роки, зріст 160 см, вага 70 кг. Звичайна працьовита жінка, щоправда, занадто довірлива. Нічого в житті вже не боюся, окрім брехні, лицемірства й користолюбства.
Вмію пекти пиріжки, готувати всіляку смакоту й жити для коханого чоловіка – чекати, проводжати, цінувати. Дуже втомилася від цього нелегкого життя й хочу назвати мамою свекруху, адже мені її так не вистачає. Хочу турбуватися про неї, підтримувати, говорити їй добрі слова, бо в мене самої є дві дорослі доньки.
Можливо, комусь, хто вмів дорожити сім’єю і втратив кохану жінку, хто цінував кожен прожитий разом з нею день і вмів щиро любити й вірити, переживати, нині не вистачає таких відчуттів – не тримайте в собі таку потребу, відгукніться на цей лист. Тих, хто зловживає спиртними напоями й палить, прошу не турбувати.
Чоловік має бути трудолюбивим, вміти підтримувати порядок у домі, бути хорошим господарем у ньому. Якщо у нього є діти – це добре, бо чим більша сім’я, тим має бути більше взаєморозуміння в ній. Контактний номер телефону є в редакції.
Олена.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.