Крок до успіху починається з бібліотеки

У рамках відзначення Міжнародного року сім’ї, проголошеного ООН, у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбувся четвертий сезон фестивалю читацьких талантів “Крок до успіху”. Організаторами та партнерами фестивалю виступили управління культури ОДА, обласний молодіжний центр обласної ради, управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, обласна вірменська організація “Ванк”. Проведення фестивалю стало доброю традицією: вже четвертий рік поспіль це свято проводиться для всіх користувачів бібліотеки та тих, хто небайдужий до книги і читання. Мета заходу – утвердити значну роль бібліотеки в становленні гармонійно розвиненої творчої особистості, підтримати талановитих читачів та залучити нових, зміцнити позитивний імідж книгозбірні та звернути увагу громадськості на сімейні цінності.
Фестиваль “Крок до успіху” згуртував сім’ї, які мають найрізноманітніші захоплення. Виступи проходили у 5 номінаціях: музика і вокал; хореографія; циркове мистецтво; образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво; декламація віршів та акторський талант. У фестивалі взяли участь читачі, які є вихованцями студії східного танцю “Амаль”, учні Полтавської загальноосвітньої школи №9, батьки, вчителі. Учасники мистецького свята були нагороджені грамотами та призами організаторів і спонсорів дійства. У номінації “Найактивніша бібліотечна сім’я” нагороду отримала сім’я Піскових: Вікторія Олегівна з дітьми Павлом та Катериною, які захоплюються цирковим мистецтвом, беруть активну участь у багатьох заходах.
Уже традиційним штрихом фестивалю стали повітряні кульки, які на завершення запустили в небо як символ успіху та процвітання бібліотеки.

Вікторія БУЛГАКОВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.