“Панночка-школярочка”

У нашій школі відбувся традиційний конкурс краси та інтелекту “Панночка-школярочка-2014”. Цього року він проводився в рамках акції “Підтримай Українську армію”. Всі кошти, які були зібрані за квитки, переказані на рахунок Міністерства оборони України. За головний титул змагалися учениці Валентина Сліпець, Діана Кухаренко, Анастасія Швець та Ірина Радченко – вони мали показати знання народних звичаїв, загальну культуру, сміливість, уміння триматися на сцені, винахідливість та оригінальність. Кожна дівчина розповіла про себе, про мрії та своїх рідних. Красуні запрошували скуштувати приготовлені ними страви української національної кухні. Найцікавішим для глядачів став конкурс “Свій голос я віддаю за мир”, в якому учасниці закликали до єдності нашої країни.
Нелегкий вибір стояв перед членами журі, адже усі учасниці – розумні, чарівні, вродливі. Тож судді відзначили всіх і нагородили подарунками від спонсорів свята: грошовими преміями, солодкими призами.
Титул “Панночка-школярочка-2014”, корону, а також головний приз (пилосос) отримала учениця 10-А класу Валентина Сліпець. Але переможених не було, адже усі отримали заряд бадьорості й чимало позитивних емоцій. Ми вдячні численним спонсорам конкурсу і всім його учасникам за цікаве свято.

Руслана ЯРОВА
В.о. директора Шишацької
спеціалізованої школи
імені В.І.Вернадського

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.