На варті виборчих прав і свобод громадян

Служба безпеки України у межах компетенції та у рамках законодавства вживає необхідних заходів для забезпечення державної безпеки під час проведення виборів, своєчасного виявлення та припинення проявів протиправного характеру стосовно кандидатів у президенти України та інших учасників виборчого процесу, сприяння органам державної влади у забезпеченні демократичних умов для волевиявлення громадян.
Для сприяння органам державної влади у реалізації громадянами України конституційних виборчих прав, забезпечення дотримання законності виборчого процесу в межах повноважень і компетенції СБУ в Управлінні СБУ в Полтавській області створено цілодобову телефонну “лінію довіри”, а також цілодобово функціонує громадська приймальня за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 39.
Якщо вам стало відомо про порушення виборчих прав і свобод громадян, ви можете зателефонувати за номерами: (0532) 56-28-26 та 51-18-38. Уся інформація, що надійде, буде обов’язково перевірена. За результатами перевірки будуть прийняті відповідні рішення.
Крім того, на кожній виборчій дільниці оприлюднено номери телефонів, за якими також можна повідомити про порушення у сфері виборчого законодавства.

Прес-група УСБУ в Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.