“Ні!” – російській агресії. “Так!” – територіальній цілісності України

У рамках започаткованого департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА інформаційно-просвітницького проекту “Єдина країна” в ОКІА “Новини Полтавщини” відбулася прес-конференція на тему “Ні!” – російській агресії. “Так!” – територіальній цілісності України”, яку провели керівники громадських організацій національних меншин області. Як наголосив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Олег Пустовгар, мета проекту – об’єднання зусиль громадськості, спрямованих на осуд російської агресії та збереження територіальної цілісності України.
До речі, згідно з Всеукраїнським переписом населення, проведеним у грудні 2001 року, в області мешкають близько 2,7 тисячі вірмен, понад 600 – грузинів і 139 чеченців.
У своїх виступах керівники Полтавського територіального грузинського братства “Георгія” Рамаз Заркуа, громадської організації “Урарту” Саркіс Агаджанян і Полтавського обласного місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації “Діаспора чеченського народу” Осман Муслімов висловили підтримку цілісності й непорушності кордонів унітарної суверенної України. Вони розповіли про традиційні довготривалі тісні історичні й культурно-мистецькі міжетнічні зв’язки, наголошували на необхідності згуртування націй у єдиний український народ. Підкреслювалося, що єдність і віра – це той невидимий, але надійний захист від агресії, яку в свій час пережили краї, вихідцями з яких вони є.

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.