ПЕРЕДПЛАТНА КАМПАНІЯ на ІІ півріччя 2014 року

З 10 квітня 2014 року об’єктами поштового зв’язку “Укрпошти” розпочато передплату з доставкою з липня на видання України відповідно до “Каталогу видань України на ІІ півріччя 2014 року”, “Катологу видань зарубіжних країн на ІІ півріччя 2014 року” та каталогів місцевих видань Полтавської області.
Оформлення передплати здійснюється в усіх операційних залах поштамтів, центрів і відділень поштового зв’язку, в пунктах приймання передплати, а також безпосередньо листоношею на доставній дільниці.
Терміни приймання передплати в усіх населених пунктах України триватимуть: на видання, що включені до “Каталогу видань України на ІІ півріччя 2014 року”, – до 16 червня 2014 року (включно); “Каталогу видань зарубіжних країн на ІІ півріччя 2014 року”, – до 6 червня 2014 року; каталогів місцевих видань відповідної області, – до 20 червня 2014 року.
Будемо раді надати вам послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою. Передплачуйте та отримуйте улюблені періодичні друковані видання через мережу Укрпошти.

Відділ розповсюдження
періодичних видань Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.