“Динамо” – “Ворскла” – 2:1

У рамках чергового туру чемпіонату України з футболу в Прем’єр-лізі “Ворскла” зустрічалася у Києві з місцевим “Динамо”. Матч розпочався без розвідки. Полтавці намагалися грати розкуто й агресивно. І їхні зусилля увінчалися успіхом. На 30-й хвилині Яховіч замкнув навіс з лівого флангу Турсунова – 0:1.
З початку другого тайму майже весь час кияни тиснули на ворота Непогодова. Виконуючий обов’язки головного тренера “Динамо” Сергій Ребров навіть перейшов на гру в два форварди. І ця тактика себе виправдала, але лише наприкінці матчу. На 83-й хвилині Ідеє зрівняв рахунок, а через дві хвилини Ярмоленко приніс перемогу господарям – 2:1. До речі, з 75-ї хвилини “Ворскла” залишилася у меншості. За другу жовту картку з поля вилучили Дедечка.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Непогодов, Пердута, Ткачук, Даллку, Сапай, Чеснаков, Дедечко, Турсунов, Міщенко (Скляр, 76), Маркоскі (Бараннік, 46), Яховіч (Кривошеєнко, 87).
Результати інших матчів 26-го туру: “Говерла” – “Іллічівець” – 1:2, “Шахтар” – “Металург” Д – 2:1, “Таврія” – “Карпати” – 0:1, “Волинь” – “Зоря” – 0:2, “Металург” З – “Металіст” – 0:3, “Чорноморець” – “Дніпро” – 1:0.
Наступний матч наші футболісти зіграють у четвер, 24 квітня, у Маріуполі з “Іллічівцем”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.