“Ворскла”– “Шахтар”– 1:0

Минулої суботи “Ворскла” вдома приймала чемпіона й лідера нинішньої першості – донецького “Шахтаря”. Обидві команди гру почали дуже обережно. Багато було боротьби у центрі поля. Так тривало хвилин 20. Далі “Шахтар” почав створювати небезпечні моменти біля воріт Непогодова. Коста, Адріано, Тейшейра, Срна і Фред могли забити, але шанси не використали. “Ворскла” ж будувала свою гру винятково на контратаках.
На початку другого тайму полтавці двічі небезпечно пробивали штрафні удари і почали діяти значно активніше. Та й замінами Василь Сачко підсилив саме напад. У господарів найбільш активним був Яховіч, тож йому неодноразово діставалося від захисників “Шахтаря”. За 10 хвилин до закінчення матчу Мірча Луческу вдався до ризикованого кроку, він залишив на полі лише трьох захисників, і “зелено-білі” відразу покарали суперника. Після відмінного проходу Турсунова і навісу Міщенка все той же Яховіч добив м’яч у ворота – 1:0. В останні хвилини донеччани виглядали дуже знервованими, за що й отримували “гірчичники” від арбітра матчу. “Ворскла” ж втримала важливу перемогу.
Після матчу Василь Сачко зазначив журналістам, що ця перемога поки що найважливіша у його нетривалій тренерській кар’єрі, а президент клубу Олег Бабаєв пообіцяв футболістам виплатити підвищені преміальні.
У звітному матчі за наших земляків грали: Непогодов, Пердута, Ткачук, Даллку, Сапай, Чеснаков, Дедечко, Турсунов, Янузі (Бараннік, 64), Маркоскі (Міщенко, 75), Яховіч (Скляр, 87).
Результати інших матчів 25-го туру: “Іллічівець”– “Волинь”– 1:0, “Металург”Д – “Севастополь”– 3:0, “Карпати”– “Динамо”– 2:2, “Зоря”– “Чорноморець”– 1:0, “Дніпро”– “Металург”З – 1:0, “Металіст”– “Таврія”– 1:0.
Наступний матч наші футболісти зіграють у неділю, 20 квітня, у Києві з “Динамо”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.