Левко Лук’яненко спілкувався із полтавським студентством

Наприкінці минулого тижня у Полтаві побував відомий український політик, дисидент, народний депутат України кількох скликань, автор тексту Акта про незалежність нашої держави, Герой України, письменник Левко Лук’яненко. Він приїхав на запрошення керівника обласного козацького товариства – Соборного Козацтва України “СІЧ” Віктора Убийвовка та доктора філософських наук, професора, декана історичного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка Петра Кравченка.
Відбулися зустрічі легендарного борця за незалежність із студентами та викладачами університету економіки і торгівлі та державної аграрної академії. У педагогічному університеті Левко Григорович виступив із лекцією та відповів на запитання студентів, викладачів і гостей вишу в рамках тижня історичного факультету.
Останнім часом 86-річний Левко Лук’яненко зосередився на письменницькій діяльності. Й полтавцям презентував чимало своїх книг, зокрема “Де ти, доле України?”, “Тут мій дух”, “Українці у Другій світовій війні”, “Від хохла до українця”.
Докладнішу розповідь про зустріч із майбутніми педагогами-істориками “Зоря Полтавщини” запропонує читачам у найближчих числах газети.

Лідія ВІЦЕНЯ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.