Йти до конкретних справ

Тричі протягом минулого тижня збиралося Народне віче в обласному центрі. В середу зібрання розпочалося обговоренням ситуації в ДП “Облавтодор” та останніх зборів у трудовому колективі. Про роботу обласної ради та підготовку її чергової сесії поінформував заступник голови обласної ради Володимир Микійчук.
На Народному віче у п’ятницю громаді був представлений кандидат на посаду директора департаменту інфраструктури і туризму обласної державної адміністрації Сергій Марчишинець. Він окреслив проблеми, котрі накопичилися в цій сфері. Про зроблене обласною радою останнім часом доповів заступник голови обласної ради Володимир Микійчук. Так, протягом місяця до обласної ради надійшло понад 300 звернень. Абсолютна більшість із них стосується конкретних людських доль і потребує особливо ретельного підходу. Перед присутніми виступив Олег Пругло – кандидат на посаду першого заступника голови ОДА. Він, зокрема, повідомив про звернення громади селища Білики Кобеляцького району щодо екологічної ситуації навколо свинокомплексу, власником якого є підприємство “Бєлгранкорм”. За переконанням жителів селища, вона катастрофічна.
Відкриваючи Народе віче у неділю, народний депутат України Юрій Бублик повідомив про інцидент на трасі по-близу Чутового, який трапився із полтавськими активістами, що прямували до Харкова на акцію “Єдина Україна”. Про перебіг подій розповів їх очевидець Станіслав Пєєв. Нині з’ясовуються усі обставини інциденту. Учасники віче порушували широке коло питань: ситуація в Україні, російська агресія, кадрові ротації, відповідальність влади перед народом… На тлі численних проблем, які непокоять людей, найбільш схвально сприймалися заклики уникати порожніх суперечок і йти до конкретних справ.

Віктор КІКОТЬ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.