Стандарти пенітенціарної служби

Щоб впроваджувати європейські стандарти та механізми для утримання осіб, взятих під варту, і засуджених, співробітники пенітенціарних установ повинні мати належні умови для роботи. Про це йшлося на брифінгу начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області, генерал-майора внутрішньої служби Миколи Ісаєва. За його словами, на Полтавщині діють 7 виправних установ, виховна установа для неповнолітніх, слідчий ізолятор та 31 районний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції. Працюють у цих закладах майже 1700 осіб, є майже 250 вакансій.
Микола Ісаєв розповів про те, що зроблено для поліпшення умов роботи і відпочинку персоналу. Дбають про кадри первинні профспілкові організації – влаштовують “відпочинок вихідного дня”, надають можливість відпочивати та оздоровлюватися з родинами у медико-реабілітаційному центрі “Таврія”.
Вже виведені із приміщень райвідділів міліції підрозділи кримінально-виконавчої інспекції у Кременчуці та Полтаві.
– Ми повинні забезпечувати сумлінне виконання нашими працівниками своїх службових обов’язків. А це можливо лише тоді, коли будуть створені належні умови для їхньої служби, – наголосив Микола Ісаєв.

Ольга ЩЕГЛОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.