ФК “Севастополь” – “Ворскла” – 1:0

“Ворскла” стала першим українським клубом, якому випало грати в Криму після анексії півострова Росією. У матчі з ФК “Севастополь” “Ворскла” з самого початку при нагоді намагалася бити по воротах суперника, але відмінно діяв екс-голкіпер “ворсклян” Чуваєв. Утім вже на 7-й хвилині латвійський легіонер господарів Фертовс пробиває метрів з 18-ти – 1:0. Через п’ять хвилин мав встановити рівновагу Яховіч, але македонець не використав вихід один на один із воротарем “Севастополя”. Далі “зелено-білі” на деякий час повністю перехопили ініціативу, але безрезультативно. У перерві тренер “Ворскли” зробив одразу дві заміни. На поле вийшли Маркоскі та Янузі замість Дедечка і Міщенка. На початку другого тайму наші земляки міцно затисли суперника на його половині поля, але ледь не пропустили гол після контратаки “Севастополя”. Далі “зелено-білі” мали ще кілька нагод відзначитися, та м’яч вперто не потрапляв у ворота. Тренер полтавців випустив у гру Олега Баранніка – третього форварда команди. Але і цей хід, на жаль, не дозволив “Ворсклі” врятувати хоча б одне очко.
У звітній грі за наших земляків грали: Непогодов, Пердута, Курілов, Даллку, Сапай, Чеснаков, Дедечко (Маркоскі, 46), Турсунов, Міщенко (Янузі, 46), Громов (Бараннік, 76), Яховіч.
Результати інших матчів 24-го туру: “Таврія” – “Дніпро” – 0:2, “Шахтар” – “Карпати” – 3:0, “Говерла” – “Металург” Д – 0:0, “Чорноморець” – “Металург” З – 3:0, “Зоря” – “Іллічівець” – 3:0, “Динамо” – “Металіст” – 4:2.
Наступний матч наші футболісти зіграють у суботу, 12 квітня, у Полтаві з донецьким “Шахтарем”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.