Захистимо козацьку Україну! Звернення Української козацької громади Полтавщини

Росія вкотре ввела окупаційні війська в Україну. Цього разу – після незаконного кримського референдуму під дулами автоматів і БТРів. На “прохання” російськомовного населення, заляканого брудними геббельсівського пошибу грубими провокаціями російських спецслужб, та за бажанням маріонеткового промосковського “парламенту й уряду” Криму, який вирішив перейти під московський протекторат. Московські стратеги скинули овечу шкуру й знову привели своє військо порядкувати за допомогою зброї у нашій хаті.
Використовуючи один і той же провокативний сценарій “захисту співвітчизників”, які його не потребують, Україну нахабно і насильно намагаються приєднати до “рускоязичной” імперії. Нинішня мета окупантів залишається такою ж, як і в російських царів чи більшовиків: знищити незалежну державу Україну, загарбати її територію, пересварити козаків України з козаками, які живуть в Росії.
Нині, коли російські окупанти знову топчуть українську землю, збурюють провокаціями народ нашої держави, козаки України та члени патріотичних козацьких громадських організацій повинні об’єднатися у козацькій національній гвардії при козацьких громадах і дати рішучу відсіч агресорам усіма доступними нам засобами.
Козаки, особливо з військовим досвідом, невідкладно мають стати в лави захисників Вітчизни у Збройних силах України та в Національній гвардії. Українські козаки й українська нація – непереможні. Всі на захист козацької України!
Українська козацька громада Полтавщини.
(Друкується зі скороченням).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.