Соціальна підтримка громадянам України, які приїхали з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя на тимчасове перебування в Полтавській області

З метою надання соціальної підтримки громадянам України, які приїхали з Автономної Республіки Крим та Севастополя до Полтавської області, органами соціального захисту населення проводиться робота щодо забезпечення безперебійного отримання всіх видів державної соціальної підтримки.
Для отримання всіх видів державної соціальної підтримки необхідно звернутися до найближчого органу соціального захисту населення області або управління Пенсійного фонду України в Полтавській області. Прийом громадян проводиться щодня, з 8.00 до 17.00, в суботу – з 9.00 до 15.00. При собі потрібно мати (за наявності): паспорт; посвідчення отримувача пенсії, допомоги, пільговика; довідку про присвоєння ідентифікаційного коду.
Органами праці та соціального захисту населення області буде надано всебічну допомогу в оформленні одержання державних допомог за тимчасовим місцем перебування або переоформленні виплати допомоги через банківські установи.
З усіх питань соціального захисту також можна БЕЗКОШТОВНО звернутися за телефоном обласної “гарячої лінії” департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації: 0-800-500-620.

Людмила Корнієнко,
директор департаменту праці
та соціального захисту населення
облдержадміністрації.

У зв’язку з окупацією і загрозою проживання для мирного населення Кримської автономії на Полтавщині організовано “Єдиний інформаційний центр біженців із АР Крим”. Звертаємося до усіх небайдужих мешканців області, власників готельних комплексів, керівників санаторіїв та будинків відпочинку з проханням надати житло для тимчасового проживання біженцям із АР Крим.
Контакти: Юліана Миколаївна Бондаренко – координатор київського Майдану з питань допомоги біженцям із АР Крим в Полтавській області, телефони: (098) 203-38-74, (066) 16-77-086, (098) 555-82-98.
Єдиний інформаційний центр біженців із АР Крим.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.