Коли припиниться вавілля “Укрпошти”?..

 

Хотів би зі сторінок газети “Зоря Полтавщини” звернутися до ПД УДППЗ “Укрпошта” із запитанням: допоки над нами, “пересічними громадянами”, буде знущатися це підприємство? І не тільки над нами, а й над друкованими виданнями. Допоки буде підвищувати платню за свої послуги?
Вже кілька років підряд своїми непослідовними діями “Укрпошта” фактично зриває передплату на періодичні видання, буквально в останню мить перед початком передплатної кампанії підвищуючи тарифи на доставку й інші супутні послуги. Відповідно багато бажаючих не змогли собі дозволити передплатити улюблені видання й змушені відмовитися від них. Так було і в 2012 році, й у минулому. З цього приводу редакції газет і журналів на чолі з Національною спілкою журналістів України зверталися до вищих інстанцій із відкритим листом, але, на превеликий жаль, там їх не почули, і свавілля “Укрпошти” не було зупинене.
Інше запитання, на яке хотілося б отримати відповідь: чому поштові конверти у відділеннях зв’язку продають уже по 2,35 гривні? Чому обдирають нас, пенсіонерів? І головне: коли на “Укрпошті” буде наведений лад?..
О.КУЧЕРЕНКО.
м.Миргород.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.