А пісня – це душа. З усіх потреб потреба

Довгоочікуваний фінал ІІІ районного пісенного конкурсу “Кращий голос Зіньківщини” відбувся. Дана музична подія вже стала традицією у місті, за титул кращого співака району змагалися шість кращих пар вокалістів, які пройшли відбірковий тур і потрапили до півфіналу.
– Приємним є той факт, що даний конкурс дає змогу талановитим жителям нашого району показати та реалізувати свої здібності, а прийняти участь можуть усі бажаючі, а отже, і розвивати та популяризувати свій талант та нашу українську культуру, – наголосив голова РДА, ініціатор конкурсу Олександр Терещенков.
P1240380Лунали пісні про Україну, батьків, природу, красу, кохання та дружбу, кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками вболівальників. Підсумувавши оцінки членів журі, переможцем визначено Сергія Самсоненка, який і отримав головний приз – плазмовий телевізор, суперфіналістка Тетяна Соболєва одержала мультиварку.
Несподіваним та приємним сюрпризом для глядачів став розіграш серед уболівальників путівки в санаторій “Сосновий бір”, святкової вечері на двох у ресторані “Вечірні зорі” та квитків на концерт народних артистів України Лілії Сандулеси , Анатолія Демчика і заслужених артистів України – учасників гурту “VIVA”. У приміщенні Зіньківського районного будинку культури щасливі білети знайшли своїх власників.

Переможець конкурсу “Кращий голос Зіньківщини” Сергій Самсоненко та суперфіналістка Тетяна Соболєва.

Вокальний гурт “Сонцедар”.

Ірина ГЛАДИР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.