- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

А пісня – це душа. З усіх потреб потреба

Довгоочікуваний фінал ІІІ районного пісенного конкурсу “Кращий голос Зіньківщини” відбувся. Дана музична подія вже стала традицією у місті, за титул кращого співака району змагалися шість кращих пар вокалістів, які пройшли відбірковий тур і потрапили до півфіналу.
– Приємним є той факт, що даний конкурс дає змогу талановитим жителям нашого району показати та реалізувати свої здібності, а прийняти участь можуть усі бажаючі, а отже, і розвивати та популяризувати свій талант та нашу українську культуру, – наголосив голова РДА, ініціатор конкурсу Олександр Терещенков.
P1240380 [1]Лунали пісні про Україну, батьків, природу, красу, кохання та дружбу, кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками вболівальників. Підсумувавши оцінки членів журі, переможцем визначено Сергія Самсоненка, який і отримав головний приз – плазмовий телевізор, суперфіналістка Тетяна Соболєва одержала мультиварку.
Несподіваним та приємним сюрпризом для глядачів став розіграш серед уболівальників путівки в санаторій “Сосновий бір”, святкової вечері на двох у ресторані “Вечірні зорі” та квитків на концерт народних артистів України Лілії Сандулеси , Анатолія Демчика і заслужених артистів України – учасників гурту “VIVA”. У приміщенні Зіньківського районного будинку культури щасливі білети знайшли своїх власників.

Переможець конкурсу “Кращий голос Зіньківщини” Сергій Самсоненко та суперфіналістка Тетяна Соболєва.

Вокальний гурт “Сонцедар”.

Ірина ГЛАДИР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [2]