Інтелектуальний турнір прокурорів

У  прокуратурі Харківської області напередодні професійного свята відбулася гра – брейн-ринг. В інтелектуальному турнірі зійшлися команди прокуратур Харківської та Полтавської областей, повідомляє офіційний веб-сайт прокуратури Полтавської області. Гра проходила у три тури. Команди продемонстрували високу підготовку, глибокі фахові знання, кмітливість, здатність оперативно орієнтуватися у нестандартних ситуаціях.
У першому турі сильнішими були господарі. Проте вже у другій частині змагань наші земляки зуміли довести свою перевагу. Напружена і безкомпромісна боротьба тривала в третьому раунді змагань. Майже до закінчення гри рахунок залишався нічийним. І лише в останні хвилини полтавці зуміли вирвати перемогу.
– Ми можемо пишатися своїми колективами, – наголосив прокурор Полтавської області Андрій Миронов. – Хочу відзначити, що переможених та переможців у фаховій інтелектуальній грі немає. Творче змагання продемонструвало, що працівники прокуратури – ерудовані, всебічно розвинені, мають високу професійну підготовку.

Ігор ДЕМЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.