Повернулася назавжди

Чи думала сорокарічна кременчужанка, що після семи років проживання в Італії доля відвернеться від неї. Вона й справді мала непоганий заробіток, вистачало і себе забезпечити, і доньці, яка залишилася вдома, допомогти. Навіть вийшла заміж і отримала італійське громадянство. За кілька місяців до трагічної події разом із чоловіком вона переїхала до міста Бранкалеоне, що розташоване на узбережжі Середземного моря. Саме на одному з його пляжів у чагарнику карабінери й знайшли її понівечене вогнем тіло. Про страшну знахідку стражам порядку анонімно повідомив якийсь перехожий. Заява чоловіка про зникнення дружини дозволила швидко встановити особу загиблої.
Як стало відомо з італійських ЗМІ, нині затримано підозрюваного у скоєному злочині. Ним виявився молодий чоловік ромської національності. Як з’ясувалося, побачивши одиноку жінку на пляжі, він почав її домагатися. Коли та категорично відмовила йому, вдарив каменем по голові. Напівпритомну та безсилу жертву не тільки зґвалтував, а й позбавив життя. Після цього відтягнув до чагарника та підпалив тіло.
Нині стало відомо, що усі питання щодо перевезення тіла українки до Кременчука вже остаточно вирішено. У цьому родині покійної допомогли Генеральне консульство України в Неаполі й представники влади кількох міст Італії. Жахлива історія звірячого вбивства сколихнула всю Італію. Як повідомили тамтешні ЗМІ, пам’ять про вбиту кременчужанку вшанували хвилиною мовчання 50 фіналісток разом із вболівальниками під час регіонального конкурсу “Міс Італія”. Усі, хто знав жінку в Кременчуці, відгукуються про неї якнайліпше. Наприкінці вересня вона збиралася приїхати додому у відпустку, а вийшло, що повернулася назавжди.

Світлана ЧИЖ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.