“Ворскла” – “Волинь” – 2:1

Цікаво, що перший матч між цими суперниками відбувся у 2002 році й завершився у Полтаві поразкою господарів – 0:1. І гол тоді у складі лучан полтавцям забив Василь Сачко. Місяць тому ці команди вже грали між собою у чемпіонаті. Тоді у Полтаві “ворскляни” ледь врятувалися від поразки, зрівнявши рахунок наприкінці матчу. Гравці “Ворскли” обіцяли помилок з “Волинню” більше не повторювати.
В стартовому складі вийшов Громов і дебютував Яховіч. Так що полтавці грали з двома форвардами. Першу чверть матчу “Ворскла” мала невелику територіальну перевагу, але до небезпечних моментів справа не доходила. Ситуацію змінив футболіст Шумахер. Саме він і скористався помилкою центральних оборонців господарів і відкрив рахунок. “Ворсклі” прийшов час прокидатися. Воно нібито так і сталося, але креативу в атаці Міщенка не вистачало. Правда, міг “прогриміти” Громов, але гостей врятував воротар. А потім вже не пощастило Шумахеру.
У другому таймі ми побачили зовсім іншу “Ворсклу”. Могли забивати Ребенок і Дедечко, проте не сталося. Далі значно додав Дедечко, почав активніше йти вперед, бити по воротах, брати ініціативу на себе і вести за собою              партнерів. Спочатку Денис після кутового забиває головою – 1:1. А переможний красень-гол після обвідного удару глядачі побачили вже в овертаймі.Його теж забив Денис Дедечко. Хоча гості ще довго “кусалися”, загрожували воротам Непогодова і навіть мали моменти, але й наші не заспокоювалися. Прізвища Янузі, Дедечко і Ребенок могли ще спалахнути на табло. Головне, що гольові моменти “ворскляни” створювали. “Ворскла” – в 1/8 фіналу.
У звітній грі за наших земляків грали: Непогодов, Сапай, Курілов, Даллку, Пердута, Ребенок, Дедечко, Маркоскі (Чеснаков, 116), Громов, Янузі, Яховіч.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.