Домашня нічия

Через дощову погоду і нездатність газону на полтавському стадіоні “Локомотив” витримувати такі катаклізми звітний поєдинок команді “Полтава” довелося провести у Карлівці, де наші земляки приймали команду “Авангард” із Краматорська. Цікаво, що навесні суперники також через негоду матч догравали саме у цьому райцентрі.
Якщо номінальні господарі перед звітним поєдинком програли друголіговій команді “Тернопіль” на Кубок України, то суперник – навпаки, вибив із розіграшу прем’єрлігову луганську “Зорю”.
Полтавці одразу ж розпочали з небезпечних моментів. Але реалізувати їх не змогли. А от чи не єдина атака гостей у першому таймі закінчилася взяттям воріт Кучинського. Наша команда відігралася вже у другій 45-хвилинці. Після небезпечного удару Шевчука воротар “Авангарда” м’яч відбив, але на добиванні першим був Насібулін – 1:1. А от вирвати перемогу нашим землякам так і не вдалося. У підсумку – нічия.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Чеботаєв, Шевчук, Хобленко, Зеленевич, Жданов, Зозуля, Турчанов, Шаврін, Фаворов, Насібулін (Каськов, 84).
Наступний матч відбудеться у суботу, 5 жовтня: “Титан” (Армянськ) – “Полтава”.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.