Визначено переможців конкурсу

У  виставковому центрі Полтавського міського будинку культури відбулося нагородження переможців обласного щорічного конкурсу якості продукції “Полтавська марка”. Проводився він тринадцятий рік поспіль. Традиційно в конкурсі беруть участь місцеві підприємства, які презентують не лише товари, а й послуги. Завдання конкурсу – підтримати місцевого виробника та сприяти популяризації продукції, підвищенню її якості та конкурентоспроможності.
Ініціатор і організатор своєрідного змагання виробників – Полтавська торгово-промислова палата – лідер із проведення виставок та ярмарків на Полтавщині. Цього разу в конкурсі взяли участь представники підприємств міст і райцентрів. За  підтримки облдержадміністрації він набув статусу обласного. Конкурсну комісію очолила директор департаменту економічного розвитку ОДА Олена Адамович. Оцінювалися критерії якості, відповідність маркування встановленим нормам, наявність супровідних документів, враховували відсутність претензій споживачів. Переможців визначали у трьох номінаціях: продовольчі товари; промислові товари для населення та товари виробничо-технічного призначення; послуги. До заключного етапу було допущено понад 20 підприємств легкої та харчової промисловості, а також ті, що спеціалізуються на наданні послуг, зокрема у сфері готельного бізнесу.
У церемонії нагородження взяли участь директор департаменту економічного розвитку ОДА Олена Адамович, секретар Полтавської міської ради Оксана Деркач, віце-президент Полтавської торгово-промислової палати Олександр Дуднік. Переможці у кожній із номінацій отримали дипломи та оригінальну нагороду у вигляді статуетки “Україна”. Серед переможців – підприємства та приватні підприємці з Полтави, Кременчука, Комсомольська, Нових Санжар. Лауреати мають право протягом року безкоштовно реалізовувати свою продукцію з логотипом “Полтавська марка”.

Віктор КІКОТЬ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.