Рецепти від Тимофія Гаєвого

Шеф-кухар ресторану “Віват Провінція” Тимофій Вікторович Гаєвий пропонує приготувати смачні страви з картоплі, а також із м’яса.
Гратен    із картоплі

Відварити крупну картоплю в мундирі. Не очищуючи від шкірки, розрізати кожну картоплину на дві по-     ловинки, з яких ложкою вибрати м’якуш, щоб утворилися заглиблення. Окремо на сковорідці спасерувати нарізані дрібним кубиком цибулю й шинку. Змішати з картоплею, яку вийняли ложкою, добре розім’яти й нафарширувати цією масою підготовлені половинки картоплі. Викласти на лист.
Для приготування соусу взяти дві частини сиру “Російський”, одну частину вершків, одну частину французької гірчиці в зернах і півчастини соєвого соусу. Полити картоплю цим соусом і запекти в духовці.
Печеня      горщику
100 грамів м’яса (краще баранини), 100 грамів картоплі, по 30 грамів цибулі, моркви, кореня селери, болгарського перцю, чорних оливок, 40 грамів сиру “Фета”, 70 грамів помідорів.
Картоплю нарізати середнім кубиком, корінь селери – дрібним. Обсмажити їх окремо, до напівготовності. М’ясо обсмажити з цибулею і морквою, також нарізаними кубиком. Так само подрібнений болгарський перець злегка спасерувати.
Коли м’ясо буде готове, додати  очищені від шкірки й нарізані кубиком помідори. Перекласти м’ясо з овочами в горщик, накрити шаром селери, шаром картоплі, додати чорні оливки без кісточки, кілька шматочків сиру “Фета” й запекти під кришкою в духовці протягом 25 хвилин.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.