Світ образів юної художниці

IMG_4842У  залі дитячої творчості імені Саші Путрі Художнього музею імені М. Ярошенка (Галерея мистецтв) відбулася виставка робіт юної полтавської художниці Софії Юхно. В її експозиції – малюнки, представлені на різноманітних конкурсах із образотворчого мистецтва, зокрема “Податки очима дітей” (переможець), “Я хочу жити в якісному світі”
(2-ге місце).
За словами дев’ятирічної художниці, вона найбільше любить малювати природу і тварин. У майбутньому мріє створити велику картину, де буде зображений лев або голуб. Мама Софійки, Катерина Василівна, відіграє неабияку роль у становленні дівчинки як художниці. Працюючи уже протягом 12 років керівником студії образотворчого мистецтва “Соняшник” при Полтавському палаці дитячої та юнацької творчості, Катерина Василівна має чимало вдячних вихованців.
– Розпізнати талант Софії було зовсім нескладно, він одразу себе проявив. Постійне перебування в атмосфері творчості дало свої результати, і донька сама взялася за олівець. Заняття малюванням проходять для Софійки без складнощів і з величезним для неї задоволенням.
Софійку Юхно зі знаменною в її творчому житті подією привітали наставники, старші колеги, однокласники та вчителі дівчинки.

Світлана БОРИСЕНКО
Олег Журавльов (фото)
“Зоря Полтавщини”


Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.