Золотий ключик від скарбниці знань

Нещодавно для учнів і студентів пролунав перший дзвоник. Пацієнти дитячого відділення обласного клінічного протитуберкульозного диспансеру, на жаль, не змогли бути присутніми на урочистостях у рідних школах. Тож свято завітало до них. Із ініціативи ГО “Фонд захисту і підтримки талановитих дітей імені Анатолія Кукоби” школяриків, які перебувають на лікуванні у цьому медичному закладі, привітали Буратіно та Мальвіна. Вони принесли “Золотий ключик” від скарбниці знань. У радісній і піднесеній атмосфері діти співали, танцювали, гралися, а також брали участь у конкурсах. Почесний голова Фонду Віра Кальник вручила дітлахам подарунки.
Тетянка Древаль перебуває на лікуванні у відділенні не перший рік:
– Спочатку захворіла мама, а потім і я. Вже давно лікуюся в цьому закладі. Але часу сумувати в мене немає, оскільки при диспансері є школа, і я намагаюся добре вчитися, щоб у майбутньому стати лікарем і допомагати людям.
Головний лікар дитячого відділення обласного протитуберкульозного диспансеру Володимир Печериця висловив Фонду вдячність за надану допомогу. Щирі слова подяки він також висловив на адресу благодійної асоціації “Світло надії” та обласному осередку товариства Червоного Хреста.

Світлана БОРИСЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.