Без перемог

Команди, що представляють Полтавщину в другій лізі, всі свої матчі 9-го туру грали на виїзді. Вони принесли такі результати:
“Макіїввугілля” (Макіївка) – “Кремінь” (Кременчук) – 0:0.
Керівництво “Кременя” після серії поразок відставку головного тренера Сергія Свистуна не прийняло. Після цього клуб залишили Шевченко та Олефір. Щодо гри у Макіївці, то кременчужани вперше у чемпіонаті зіграли внічию.
“Гірник” (Кривий Ріг) – ФК “Карлівка” – 2:2.
Перед матчем у Кривому Розі карлівчани презентували свого чергового нового футболіста. Це – вихованець донецького “Шахтаря”, центральний захисник Роллан Погорельцев. Кілька сезонів він провів у сімферопольській “Таврії”.
В ході гри господарі програвали – 0:1, 1:2, а ось у підсумку – нічия, хоча Антіпов мав наприкінці зустрічі з пенальті принести “Карлівці” перемогу. На жаль, цього не сталося. Не допомогли гостям і кілька хвилин гри у чисельній більшості.
“Сталь” (Дніпродзержинськ) – “Гірник-Спорт” (Комсомольськ) – 2:0.
А ось поки що наш найкращий друголіговий клуб у Дніпродзержинську зазнав поразки. Команда Ігоря Жабченка пропустила по м’ячу в кожному таймі. А на 81-й хвилині – залишилася у меншості. За другу жовту картку вилучили Ковтуна.
Матчі 10-го туру відбудуться у п’ятницю, 6 вересня. Суперники полтавських команд: “Кремінь” (Кременчук) – “Сталь” (Дніпродзержинськ), “Шахтар-3” – “Карлівка”. “Гірник-Спорт” (Комсомольськ) згідно з календарем у цьому турі не грає.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.