І Святий Миколай, і Дід Мороз…

3 мільйонів гривень, то наступного року ця сума сягне близько 4 мільйонів. Валерій Пархоменко в ході наради запевнив, що обласна влада не зупинятиметься на досягнутому і буде відшукувати інші джерела та механізми фінансування, щоб забезпечити зимовим і літнім оздоровленням якомога більше дітей.

Відповідно до доручення Президента України Віктора Януковича кожна дитина, особливо дитина пільгової категорії, повинна бути забезпечена новорічними подарунками, мати змогу взяти участь у Новорічних та Різдвяних святах, наголосила в ході наради начальник відділу в справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Наталія Шкоденко. За рахунок коштів місцевих бюджетів і залучених додаткових надходжень понад 114360 дітей отримають подарунки до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового. Солодкі подарунки від обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності отримають близько 145 тисяч дітей. На проведення Новорічних і Різдвяних свят із обласного бюджету спрямують понад 742 тисячі гривень.

У відповідних закладах області взимку оздоровляться 244 дитини – сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються в школах-інтернатах, а також 100 дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки. На ці заходи фінансування з обласного бюджету збільшено втричі й становить понад 770 тисяч гривень. Учасники наради також обговорили питання безпеки під час проведення святкових заходів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.