Ефективна робота – високий результат

У поточному році на Полтавщині власниками земельних паїв  укладено із сільгосппідприємствами понад 296 тисяч договорів оренди, більшість із них – довгострокові, є стійка тенденція до збільшення розміру орендної плати, повідомив начальник головного управління Держземагентства у Полтавській області Євгеній Кусяка. Фахівці служби здійснюють постійний моніторинг розміру орендної плати відповідно до Указу Президента України. Акцентувалася увага й на інших напрямках роботи служби.

Про позитивні результати реалізації обласної програми розвитку тваринництва переконливо свідчить зростання з початку року валового виробництва тваринницької продукції в усіх категоріях господарств, у тому числі в сільгосппідприємствах – на

22 відсотки. Зокрема обсяги виробництва молока зросли більш ніж на 7 відсотків, а м’яса худоби і птиці – на 33,4 відсотка. Таких результатів вдалося досягти в першу чергу за рахунок ефективного впровадження інвестиційних проектів, застосування сучасних технологій, зокрема у свинарстві. Значно збільшилося і поголів’я великої рогатої худоби. Однак у кількох районах не досягнуто прогнозованих показників, зазначалося на апаратній нараді.

З обговорюваних питань прийнято відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.