Працюють пункти обігріву

“Територіальним управлінням МНС України в Полтавській області спільно з обласною державною адміністрацією та місцевими органами виконавчої влади 14 грудня була організована робота зі встановлення мобільних пунктів обігріву, – повідомив начальник відділу роботи із засобами масової інформації, громадськістю та документального забезпечення центру забезпечення діяльності ТУ МНС Віталій Шкаревський. – З 16 грудня почали працювати мобільні пункти обігріву в усіх містах і районах області. Вони розташовані в приміщеннях державних пожежно-рятувальних підрозділів ТУ МНС. У пунктах обігріву організоване цілодобове позмінне чергування особового складу, забезпечений належний температурний режим.

Територіальне управління МНС області закликає громадян утриматися від тривалих прогулянок на відкритому повітрі, тепло вдягатися та дотримуватися правил безпеки життєдіяльності”.

– Пункти і місця обігріву будуть розгортатися й надалі. Це можуть бути залізничні станції, лікарні, центри соціального обслуговування населення, щоб кожний у разі потреби міг туди зайти. Така робота триває. Дороги Полтавщини нині – в проїжджому стані. Рішенням обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій підрозділам Укравтодору виділялася допомога пальним із обласного резерву для заправки машин, які працюють на розчистці автомобільних доріг. Відключення електрики і газу в населених пунктах Полтавщини станом на 17 грудня немає, – поінформував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Михайло Андрусенко.

За повідомленням синоптиків, у найближчі дні в області утримається морозна погода з денною температурою до мінус 8 градусів, нічною – до мінус 16–17 градусів.

Від редакції. На апаратній нараді, яка відбулася в облдержадміністрації 17 грудня ц.р., голова ОДА Олександр Удовіченко поставив перед керівниками профільних відомств категоричну вимогу активізувати роботу щодо профілактики виникнення надзвичайних подій, пов’язаних із погіршенням погодних умов, допомогти людям соціально вразливих категорій уникнути нещасних випадків, чітко налагодити подачу тепла в установи соціальної сфери, житлові будинки. Наголошувалося, що робота в цьому напрямку перебуває на постійному контролі облдержадміністрації.

aСпівробітники ТУ МНС України в Полтавській області Володимир Кондак і Артур Павленко на чергуванні у мобільному пункті обігріву, що поблизу Південного вокзалу в Полтаві.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.